AlgemeenWebsite overzichtelijk zoals gewoonlijk. Fijne webshop met fijn personeel als je vragen hebt.
Bestelling snel verlopen evenals de betaling.
Door mogelijke drukte van alle nieuwe Ryzen 3000 serie wat vertraagd.
Uiteindelijk mijn bestelling de 19-07 mogen ontvangen, dit was besteld op 10-07,
Vragen gesteld m.b.t. de bios update alvorens de bestelling te hebben geplaatst.
Later in de week nogmaals gebeld voor status update van de levering.
Edit:
MSI B450 Tomahawk heeft ontzettend veel problemen v.w.b. de v18 en v19 bios update i.c.m. Ryzen 3000 CPU reeks. Dit aangegeven bij Azerty service team maar willen niet meedenken aan een oplossing.
Hun oplossing; terugsturen van hardware.
Ik heb aangegeven niet de juiste verpakkingsmateriaal te hebben en dus niet het risico wil lopen dit te retouren zonder dat er eigenlijk nog een oplossing beschikbaar is vanuit MSI, waardoor het opsturen geen nut heeft en alleen maar zorgt voor risico's.
Na herhaaldelijke mails met iemand van het service team van Azerty aangegeven geen beroep meer te willen doen op hen omdat er niet geluisterd wordt noch gelezen wordt (onderzoek naar het probleem vanuit MSI), waarbij ik het gevoel krijg alsof de klant als dom wordt ervaren.
Helaas is dit de laatste keer voor mij bij Azerty aangezien deze ervaring voor mij als zeer negatief ervaren wordt.