Megekko

Als ik een nieuwe desktop samenstel, koop ik de onderdelen doorgaans bij 2-3 verschillende webshops afhankelijk van de goedkoopste prijs. Maar Megekko had alle gekozen onderdelen gewoon op voorraad, én de totaalprijs was zo goed als identiek als ik de bestelling zou spreiden over meerdere shops. Dus Megekko's prijsstelling blijkt toch over het algemeen vrij scherp.
De website is overzichtelijk, en de bestelling is vlot verlopen.

Prima verlopen, keurig verpakt, op tijd. Helemaal goed!

Ik kocht een X470 moederbord in combi met een Ryzen 3000 CPU. Ik vroeg op voorhand of ze de BIOS versie van het mobo konden checken en eventueel updaten (mits meerprijs) zodat ik zeker meteen aan de slag kon.
Ik kreeg snel reactie dat vrijwel alle borden tegenwoordig reeds een goede BIOS hebben. Mocht het toch niet zo zijn mocht ik het borden retourneren waarna de BIOS zou updated worden voor €15.
Bleek bij ontvangst dus toch dat het bord de CPU niet herkende.
Ik heb de build niet dringend nodig, maar ik had toch graag de mogelijkheid gezien direct de BIOS te updaten, vóór verzending, zonder verder gedoe. Gezien ik er uiteindelijk zelf om vroeg...
(ik ben nu in contact met AMD voor een loan boot kit, wat gratis is)

Scorekaart voor Megekko