Azerty

Absoluut geweldig!!! Snel,betrouwbaar, zeer Vriendelijk, Altijd op tijd, Snelle reactie, Top Kwaliteit, Ik Kom hier altijd!!!!!!!!!! en ik zal ook altijd hier blijven komen. misschien is het hier en daar een euro duurder. maar voor mij is dat het meer dan waard. ze geven me een eerlijke prijs en een nog betere service :D

het komt altijd netjes aan. nooit problemen gehad. erg snel! ik heb ook is een retour gedaan voor aangezien mijn video kaart kuren had na een jaar of 2. ik had garantie van 3 jaar. ik heb het opgestuurd en heb een leen kaart terug gekregen :D. ze hielden me op de hoogte hoe het met mijn kaart ging en wanneer ik m kon terug verwachten. ook hebben ze mij bij een bestelling is merci chocolade gegeven.

ik heb contact gehad met klanten service voor dingen zoals dat ik mijn adres er verkeerd in had. ze waren zelfs laat in de avond bereikbaar en ik werd meteen beantwoord door een vriendelijk persoon. deze heefd het voor mij geregeld in 2 minuten dat mijn pakketje niet naar het adres ging die ik er perongelijk nog had instaan:D snelle hulp en zeer vriendelijk

Scorekaart voor Azerty