Kamera Express

Algemene indruk is goed. Website is duidelijk. Wel jammer dat je de producten die niet leverbaar zijn niet kan wegfilteren. Dat waren er nogal veel namelijk.

Tijdens het plaatsen ban mijn bestelling kon ik er voor kiezen direct een account aan te maken. Dat werkte niet. Daarom heb ik na het plaatsen van mijn bestelling een account aangemaakt. Mijn bestelling kon ik niet terugvinden in mijn account. Dat is jammer. Er was e.e.a. onduidelijk over de levering. Ik kreeg een e-mail dat 1 van de producten van mijn bestelling niet op voorraad was en dat het product ofwel de gehele bestelling later bezorgd zou gaan worden. Ik had dus geen idee of de rest van mijn bestelling wel op het gekozen tijdstip geleverd zou gaan worden. Heb een mail gestuurd met de vraag of de rest wel zou komen die dag maar daar werd niet tijdig op gereageerd. Gevolg: ik ben voor niets thuis gebleven. Uiteindelijk is de bestelling niet al te veel later geleverd. De bezorging was goed. Wel vreemd dat de bestelde camera-body in een doos van een kit zat: camera-body + lens (die ik niet bestelde). De bestelling was wel compleet.

Communicatie over de e-mail niet altijd duidelijk. Reacties kwamen niet altijd binnen 24 uur.

Scorekaart voor Kamera Express