ALTERNATE.nl

Al jaren ben ik ontevreden over dit bedrijf, slechte service en dit keer ook nog eens erin geluisd.

Ik moest nodig voor mijn waterkoeling hervulling hebben anders kon ik wel doei zeggen tegen mijn CPU. Als enige bood Alternate mij de geschikte producten met een levertijd van 1-3 werkdagen, tegenover andere bedrijven 10+ dagen of een onbekende levertijd hadden, eerlijk.

Ik zag het al aankomen, op de 4e dag nog steeds geen pakket en geen bericht. Nu kunnen ze zich natuurlijk indekken want na goed kijken zit er zo'n extra info rondje naast (waar je op moest drukken) waar in stond dat de levertijd onbekend was, kom je ook pas naderhand achter...

Hierna had ik de algehele bestelling geannuleerd en toen vonden ze het nodig om mijn bestelling in 2en te splitsen, alleen 1 daarvan te annuleren en de andere daarna alsnog op te sturen. Leuk hebben wij er weer werk van om het weer terug te sturen, daar heb je na zoveel trammelant bij zo'n bedrijf niet echt meer zin in.

Door dit soort praktijken krijg je geen vertrouwen in deze zaak, je voelt je opgelicht/misleid, er in geluisd en er kan geen excuses vanaf. Mij als klant zijn ze kwijt, genoeg kansen gehad.

Geen enkele indicatie dat de producten niet op tijd geleverd kunnen worden. Geen excuus voor het ongemak.

Hi Tyron,

Wat ontzettend vervelend dat niet alles naar wens is geweest betreffende je bestelling! Wij ontvangen graag je ordernummer zodat we mee kunnen kijken wat hier verkeerd is gegaan en hoe we je kunnen helpen in deze situatie.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl