AlgemeenEen koelkast gekocht bij de Mediamarkt Amsterdam ZO tegelijk met een nieuwe wasmachine tijdens actieweek. Op dag van levering kwam er niemand opdagen, en er werd niet gebeld. Op de track & trace van de transporteur stond dat de koelkast bij binnnenkomst een beschadiging had. Week gewacht of mediamarkt ons ging contacteren, dat gebeurde niet. Via telefoon doet de webwinkel niks voor producten gekocht op een locatie, en de locatie (Arena) neemt gewoon niet op, ook al bel je een uur lang.
Naar locatie gegaan, daar bleken ze niet echt kennis van zaken te hebben. Koelkast was en kwam niet meer op voorraad. Dus een nieuwe koelkast. Inmiddels werden de actieweek prijzen niet meeverrekend dus de koelkasten die werden aangeboden waren vele malen minder, voor een hogere prijs. Uiteindelijk nog 2x naar de winkel geweest, en enkele gesprekken aldaar later (want via telefoon en facebook waren ze elke keer onbereikbaar) uiteindelijk een nieuwe koelkast uitgezocht, die wel werd geleverd. Na uiteindelijk 3 weken vertraging hadden we eindelijk de/een koelkast.
Daarmee was het niet voorbij. We hadden net een nieuwe vloer laten leggen. Maar de koelkast is niet waterpas gezet toen het werd afgeleverd. Het gevolg was dat water over de ijsblokjes maker heen kwam, en het mechanisme zo bevroor dat het constant onbevroren ijsblokjes bleef aamaken en uitkieperen, en dit over de nieuwe beukenhoutenvloer.
Nooit meer mediamarkt voor mij
Bezorging van de koelkast en wasmachine hebben in eerste instantie niet plaatsgevonden (zonder bericht). Ook staat de tijdsindeling op: 06:00 tot 23:00 wat totaal geen indicatie geeft.
Bezorging van de wasmachine voor de 2e keer was een week later. Dat mislukte omdat de wasmachine niet naar de transporteur was gebracht door Mediamarkt. De wasmachine had geen problemen, dus waarom het niet lukte is een raadsel. De 3e poging was de dag daarop, en dat ging goed.
De nieuwe koelkast kwam 3 weken na het incident.
Klantenservice is onbereikbaar/ niet bestaand. Koelkast die met beschadiging (grote kras over het midden van de deur) geleverd zou worden stond als showroom model nog in de winkel. Mensen blijken daar 0 kennis van zaken te hebben. En de verschillende onderdelen van mediamarkt weten ook niet met elkaar te kunnen communiceren.
En op klachten wordt niet gereageerd