AlgemeenCoolblue is voor mij tegenwoordig de primaire webshop om elektronica e.d. te bestellen. Hoewel ze vaak (maar zeker niet altijd) duurder zijn dan andere webshops, bestel ik hier toch het liefst. Zeker de optie om dezelfde dag nog te laten bezorgen is in sommige gevallen erg handig. Zeker als je koelkast kapot gaat of wasmachine.
Daarnaast is mijn ervaring met de klantenservice heel goed. Is er wat mis met het product? Ze ruilen het zo om. Is het product toch niet wat je er van had verwacht, je krijgt binnen 30 dagen je geld terug. Dit wordt altijd snel, professioneel en vriendelijk afgehandeld. Deze 3 punten is vaak iets wat andere webshops vaak wel missen.
Product is altijd de volgende dag binnen en met CB vandaag nog is het dezelfde dag nog bezorgd. Ik heb 1 maal meegemaakt dat dit niet het geval was wegens een fout bij PostNL (dus ook buiten CB haar fout). Direct geld teruggekregen wat je meer betaald bij "CoolBlue vandaag nog". Dit geld stond binnen 3 werkdagen op mijn rekening.
KlantenserviceVia whatsapp enkele malen een vraag gesteld en altijd uitgebreid en vakkundig antwoord ontvangen. Ook al is het antwoord niet wat je gehoopt had, je kan er altijd mee verder.