AlgemeenGoede prijzen en snelle verzending. Alleen waardeloze klantenservice. Wilde het pakketje bij een DHL servicepunt laten bezorgen, maar BAX heeft dat niet aangevinkt en dus kon het pakket niet gescand worden bij het afleveradres. Reageert niet via de mail en ook telefonisch krijg je een antwoord waar je niks aan hebt. Dus na een week nog steeds geen pakket, reactie of geld terug, terwijl ik het "de volgende dag al in huis zou hebben".
VerzendingWas snel verzonden, maar het adres werd niet aangemerkt als servicepunt, dus het pakketje ging retour en ik moest cpntact opnemen met de klantenservice van BAX om dit aan te passen. Na een week sinds de laatste poging nog steeds geen reactie.
KlantenserviceReageert niet op mails en ook telefonisch krijg je een antwoord waar je niks aan hebt.
Beste Mark,
Wat onhandig dat het pakket niet bij het afhaalpunt geleverd kon worden. De zending was op het moment van schrijven ook nog niet retour in ons magazijn. Heb je inmiddels jouw bestelling al in huis of meer duidelijkheid over de status van de bestelling? Indien we je nog ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
Met vriendelijke groet, Bax Music