Azerty

Ik heb een complete PC configuratie besteld bij Azerty om thuis zelf op te bouwen, bestaande o.a. uit een Ryzen 3600 met een RTX2060.
Ik koop al zeker 10 jaar mijn hardware bij Azerty vanwege hun professionaliteit, service en snelle levertijden.

Alle parts behalve het mainboard waren op voorraad. Daar had ik 3 dagen op mogen wachten, toch hadden ze het weer voor elkaar om een halve dag later al een mainboard van hun leverancier af te nemen waardoor ik vrij rap alles heb mogen ontvangen.
Zending zelf was net als altijd keurig verpakt en volledig binnen afspraak op tijd geleverd.
Ik werd keurig via het klantenportaal op de hoogte gehouden.
Post.nl maakte het helemaal mooi af door een aantal uren eerder te leveren dan aangegeven.

Ze hebben voor mij het mainboard kunnen flashen naar de laatste versie firmware voor maar 9,- extra zodat de nieuwe Ryzen ondersteund werd in de BIOS.

Toevoeging op een oudere levering: In het verleden bij een complete PC configuratie verkeerd geheugen besteld welke niet ondersteund werd door het mainboard (werkte slecht bij een koude start) geen problemen met RMA afhandeling gehad, ik ben toen keurig geholpen.

Scorekaart voor Azerty