Plasmavisie

De levertijd was in plaats van de op de website aangegeven 3-7 werkdagen uitgelopen tot 3 weken.

Na het lezen van meerdere (slechte) recensies ben ik tot het besluit gekomen om de koop te annuleren. Gelukkig had ik onder rembours besteld.

Ik werd op het moment van verzending netjes gebeld door Plasmavisie
Ik zou die nacht (4:33) bericht krijgen van postnl hoe laat ik het pakket diezelfde dag kon verwachten. "Rond 7.00 uur ontvangt u ook een sms met het 3-uurs tijdvak waarin wij verwachten langs te komen"
Ik werd om 11:00 uur gebeld door postnl. Het pakketje (65inch televisie!) is kwijtgeraakt bij post.nl dus kon de afgesproken dag niet geleverd worden.
Ik had een dag vrij genomen en een monteur besteld om de tv te installeren dus was niet vrolijk.

Nadat ik via mail de bestelling had geannuleerd en aangaf geen vertrouwen meer te hebben heb ik niets meer van Plasmavisie gehoord dus blijkbaar liggen ze er niet wakker van.

(aangepast) Ik heb toch nog een mailtje gehad van plasmavisie. Ze vonden het erg vervelend.

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops