Conrad.nl

Bestelproces is waardeloos. Klantenservice is waardeloos en Conrad maakt van hun waardeloze bestelproces MIJN probleem.

Er wordt een bestelling verzonden op 28 juni terwijl ik 26 juni reeds schriftelijk bevestigd heb gekregen dat deze bestelling geannuleerd is en dat ik binnen enkele werkdagen mijn geld terug zou krijgen.

De reden van annuleren was dat de airco in plaats van direct vrijdag pas verzonden zou worden na wk 32 (!) vanaf 5 augustus dus, dus ik ben voor een andere optie gegaan.

Ineens werd de airco dus blijkbaar WEL eerder verzonden TERWIJL HIJ AL WAS GEANNULEERD en moet ik maar zorgen dat de airco retour gaat.
Ik krijg nu mijn reeds beloofde terugbetaling pas nadat Conrad de airco weer retour heeft ontvangen. En dat gaat dan rustig 2 weken duren NADAT hun 'proces' de airco weer in het systeem heeft staan. Langer dan 2 weken dus...

Ik heb 26 juni reeds aangegeven dat ik erge haast had met de retourbetaling. 9 juli nog steeds geen geld, MISSCHIEN dat er aanstaande donderdag iets gaat gebeuren ('wekelijkse verwerking') maar dan heb ik de dag erna blijkbaar nog steeds geen geld op de rekening.

Conrad maakt van hun fouten in het bestelproces MIJN probleem. Dit is voor mij een hele hoop geld!

Klantenservice belooft veel maar na 2 weken heb ik nog steeds geen geld retour terwijl dat binnen enkele werkdagen geregeld zou moeten zijn (schriftelijk beloofd).
Enkele telefoontjes verder gaf ik aan dat ik dit laatste telefoongesprek heb opgenomen: Nee mevrouw dat mag u niet". Ja dat mag ik dus wel, in Nederland is dat prima toegestaan, jammer voor Conrad.

De wachttijd voor de klantenservice is ook erg lang, dat is ook vervelend. En als ze iets beloven telefonisch of per mail klopt er nog niks van, dat is nog veel vervelender.

Mijn verjaardagstegoedbon is nu ook weg. Aan de andere kant, of ik hier nog iets wil bestellen in de toekomst is zwaar dubieus.

Jammer, vroeger veel betere ervaringen met Conrad gehad, tot zelfs erg goed.

Dag Conrad, hallo Coolblue!

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht op deze site.
Allereerst mijn excuses dat wij u niet goed hebben behandeld. Het is nooit goed van ons dat wij van ons proces uw probleem maken.
Ik begrijp dat u toch de airco heeft ontvangen, terwijl u de order geannuleerd heeft. Ik wil u graag helpen om te kijken of ik nog iets kan versnellen in het uitbetalen van het geld. Heeft u voor mij uw ordernummer of factuurnummer, zodat ik het voor u uit kan zoeken. Wilt u deze gegevens sturen naar contact@conrad.nl t.a.v. Marga.

Dank u alvast voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Marga