AlgemeenOnverwachte kosten bij service van Azerty.
alleerst gebelt met klantenservice of ik mijn geheel systeem kon opsturen. De klantenservice zei toen vol vertrouwen dat ik mijn systeem kostenloos kon laten repareren wanneer ik het hele systeem zou opsturen. Toen ik mijn systeem hebt opgestuurd heb ik ruim 5 werkdagen moeten wachten tot het systeem opgepakt was bij Azerty zelf. Hierna heb ik niks meer gehoord van Azerty wat het zou zijn en of er kosten bij zouden komen. Ik heb 8 weken moeten wachten. Ik heb in totaal 15 keer moeten bellen om voortgang te krijgen in mijn service aanvraag. Eerst kreeg ik 4 weken lang te horen dat mijn moederbord elk moment binnen zou kunnen komen. Wanneer azerty een update zou hebben zouden zij mij dit doorsturen via de mail. Is helaas 0 keer gedaan na 15 keer bellen. Toen het systeem terug was heb ik 4 dagen moeten wachten totdat ze klaar waren met de "laatste" testen. Hierna kreeg ik opeens een rekening voor mijn neus geschoteld t.w.v 35,- euro, dit terwijl ik duidelijk te horen had gekregen dat er 0,- reperatie of servicekosten in rekening zou worden gebracht als er een softwarematig probleem gevonden zou zijn. Hier heb ik meerdere malen over gebelt maar kreeg ik alleen terug dat persoon niks anders kon. Hier ben ik natuurlijk ontevreden over. Niet dat 35,- veel is, maar er wel opeens onverwachte kosten komen. Ook ben ik zeer ontevreden over de updates die ik heb gekregen, afgesproken met de mensen van de service afdeling dat ze mij bijv. track & trace code zouden doorsturen of wanneer product terug was. Dit is allemaal niet gebeurt. Dit keer helaas ontevreden geholpen. Product weg van 13 mei tot 9 juli!
Meerdere malen gevraagd voor een mail, dit helaas nooit gekregen. Ik moest zelf blijven bellen om enige progressie te maken. Zelfs wanneer product binnen was heb ik dit nooit gehoord maar moest ik zelf bellen.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback en daarbij onze excuses voor het ongemak. Door middel van uw feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Ik zal uw review in behandeling nemen en hiermee met een gepaste oplossing komen indien deze beschikbaar is.
Wij nemen zo snel mogelijk weer contact op met u.
Michiel van Aartsen