Azerty

Wacht al een week op hun beoordeling over de teruggezonden monitor. Geen reactie gehad laat staan creditering.
Moraal : Vaak levering in 1 werkdag, maar creditering na iets teruggezonden te hebben is meestal 14 dagen bij AZERTY . Staat idd ook op hun site maar hou hier rekening mee.

Update 10 juli : Onderstaand bericht is zeer vreemd. Azerty doet alsof ik verkeerdsheb gedaan. Dit mailtje had ik reeds van hun gehad: "Goedemorgen J. ********,
Bedankt voor uw bericht.

Uw product wordt op dit moment gecontroleerd op compleetheid, ik verwacht dat u in de loop van vandaag/morgen hier een terugkoppeling op zult ontvangen.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

[PERSOONSGEGEVENS VERWIJDERD]

Service Team

Er hoeft dus geen oplossingen worden bedacht... gewoon crediteren lijkt mij.
Bij b.v. Megekko heb je binnen 3 a 4 dagen de creditatie binnen.

Update 13 juli : monitor staat as maandag al 14 dagen bij Azerty maar nog steeds geen creditatie. Dit is wel via een mailtje toegezegt maar helaas nog niets...

Update : Creditatie inmiddels plaatsgevonden.

pers

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Scorekaart voor Azerty