Kamera Express

Via e-mail heb ik een aanbieding ontvangen voor de LG 65C9. De communicatie verliep niet heel snel, maar wel correct en klantvriendelijk. Na betaling werd er snel geleverd. Ik ben ook zeer tevreden over de televisie, maar dat is meer iets voor een productreview.

Bekwame bezorger die de televisie zonder problemen naar de 4e verdieping bracht (geen lift aanwezig). Hierbij moest ik echter wel zelf helpen met tillen, aangezien de bezorger alleen is. Dit vind ik wel een minpunt, zeker gezien het feit dat van tevoren door de klantenservice van Kamera Express werd toegezegd dat er 2 bezorgers zouden komen. Dit had ik expliciet gevraagd om het niet aanwezig zijn van een lift. Daarnaast was er afgesproken dat er op vrijdag geleverd zou worden, maar dit gebeurde al op de donderdag ervoor. Gelukkig was ik thuis, maar als er iets wordt afgesproken met de klant, dan zou het fijn zijn als daar dan ook naar gehandeld wordt.

Klantenservice reageert niet al te snel, maar wel correct en klantvriendelijk. Het was prettig communiceren met de medewerker.

Scorekaart voor Kamera Express