MediaMarkt

betaling liep gemakkelijk. terugbetaling van het product duurt nu al 2+ maanden. word van kastje naar muur gestuurd

product is beschadigd aangekomen en geweigerd bij het afgeven door postnl, doordat er letterlijk een gat in de doos zat. Volgend MM is dit mijn eigen schuld en na 2 maanden continue contact met klantenservice beloofd om terugbetaling te krijgen van het volledige bedrag binnen 3-4 werkdagen. dit was bijna 2 weken geleden.

op mails wordt niet gereageerd
bij een telefoontje krijg je een mail terug met bevestiging van het telefooncontact
vervolgens wordt door een andere collega een week later nogmaals een verwerking van de call gedaan, in de overdracht gaat de communicatie grandioos mis, of werknemers van MM zijn laaggeletterd; of beide. mail terug lijkt een totaal andere vraag te beantwoorden. waarschijnlijk zijn dit copypaste responses. de werknemer kiest er eentje die lijkt op het onderwerp wat telefonisch is besproken. zijn verder ook totaal niet behulpzaam.

ik gaf mediamarkt ondanks alle kritiek een kans. nooit meer.
ik vraag mij af MM uberhaupt nog klanten heeft in de webshop. Waarschijnlijk hebben de vaste klanten het geluk dat ze nog nooit met de klantenservice in contact zijn gekomen.

koop aub nooit iets bij de webshop van MM, betaal liever een premium bij een webshop die wel goede service levert. als er iets aan je product mankeert wordt je nog net niet verteld dat je de xxx kunt krijgen.

Scorekaart voor MediaMarkt