AlgemeenPlotseling was de harddisk van mijn laptop het aan het begeven, het OS systeem liep vast en een snelle test bevestigde dat de schijf z.s.m. vervangen moest worden. Zal je net zien dat zo iets precies op zaterdag in het weekend gebeurd. Ik had dus snel een nieuwe harde schijf nodig. Een gelijkwaardige harddisk besteld via de website en 'ophalen in de winkel' daarbij aangevinkt. Binnen de kortste keren werd ik per e-mail geïnformeerd dat de bestelling opgehaald kon worden. Binnen een uur was ik heen en terug en kon ik gelukkig nog de data en het OS van mijn laptop overzetten met de 'clonedisk' software van de nieuwe schijf. Uit verder uitgebreide tests blijkt nu dat de oude schijf het inmiddels helemaal helemaal heeft begeven. Net op tijd dus en mede dankzij de snelle levering en goed dat ik de bestelling direct bij Informatique kon gaan ophalen in de winkel. Eind goed, al goed!
VerzendingHet product, de harddisk werd bij aflevering aan de afhaalbalie toch ook nog even netjes in een 'extra beschermende' bubbeltjes envelop gedaan. Keurig!