Kamera Express

Zeer fijne site. Via contactformulier keurig contact! Ik heb een Canon EOS R gekocht en die werd, samen met de accessoires apart gelegd. De ND adapter was er niet maar werd dezelfde dag nog verzonden op zondag! Zeer kundig personeel, alle vragen werden correct beantwoord. Omdat ik zelf zeer blij was omdat ik een nieuwe camera ging kopen had ik gehoop op iets meer enthousiasme maar dat is puur gevoel. Het gaat natuurlijk om wat je koopt en hoe je vragen worden beantwoord. Gratis koffie, 1e uur gratis parkeren en naast de parkeergarage Paardenveld gelegen kun je de winkel superfijn bereiken. Niet strak in een overvol centrum maar net aan de rand.
Al met al raad ik Kameraexpress zeker iedereen aan.

Werd keurig apart gelegd en 1 ding werd dezelfde dag nog nagezonden naar mijn huis. Dit soort zaken koop ik liever in een winkel dan via de webshop en dat kan dus in combinatie. Superfijn.

Goed contact, zeer kundig. Terwijl de collega die het had apart gelegd een andere klant aan het helpen was hoorde hij wat er werd gezegd en wees de verkoper nog waar hij het had neergelegd. Betrokkenheid dus!

Scorekaart voor Kamera Express