AlgemeenMijn 1e aankoop bij Azerty.nl ordernummer W01435527 is vlekkeloos verlopen, mede omdat het personeel weet waar ze mee bezig zijn.
Ik kreeg een mail met de orderbevestiging en dat alle onderdelen volgens hun perfect bij mekaar zullen werken.Ik kreeg ook de optie om assemblage bij te nemen voor maar 25 euro extra waarbij het personeel alles in mekaar zet,compatibiliteit van de geassembleerde onderdelen uitvoerig uittest en na de test zelfs een jaar garantie hierop geeft zodat je bij problemen de volledige assemblage terugstuurt voor diagnose en geen geld voor onderzoek moet betalen.
Afhandeling van de bestelling was zeer makkelijk door de mogelijkheid om te betalen met PayPal waardoor je natuurlijk wat meer gemoedsrust hebt door de extra veiligheid van betalen en ook de kopersgarantie natuurlijk.
Je weet nooit wat er met je aankopen kan gebeuren dus echt top dat de PayPal optie er is.
Verzending was zéér snel,12u43 bestelbevestiging gekregen en 14u50 ,amper 2 uur later kreeg ik al een mail dat de bestelling verzonden was!!!Zelfs met een link om je bestelling te traceren!
Dat noem ik pas klantenservice.
Kortom,als je snel onderdelen nodig hebt ,graag wat zekerheid hebt bij je verzending en een goede klantenservice kunt waarderen raad ik je zeker Azerty.nl aan.
Gewoon uit eigen ervaring.
Nogmaals bedankt Azerty.
19/06 om 12u43 besteld en 20/06 om 18u16 in huis.En daar ik zelf in België woon vind ik dit echt snel. Zodra je de doos opent zie je dat er niet zomaar wat onderdelen in gegooid zijn.
Letterlijk geen enkel onderdeel had ruimte om in de doos rond te slingeren.
Voldoende opvulmateriaal ,van die plastic luchtzakjes dus niet het goedkoopste opvul papier wat je veel ziet, en met zorg verpakt.
Ook keurig de kopie van de bestelling bij in de doos.
Klantenservice vind ik persoonlijk prima, niet opdringerig maar toch geven ze je de kans ,als je niet technisch aangelegd bent ,om de assemblage laten uit te voeren met garantie op de hele assemblage zodat je bij problemen geen geld hoeft uit te geven om het probleem op te sporen.
Klachtenservice heb ik nog niet nodig gehad, daar kan ik je niks over zeggen.