Coolblue.nl

Het proces tot betaling loopt altijd soepel bij coolblue. Er zijn voldoende betaling opties en voor mij belangrijk: het is makkelijk om iets naar een ophaalpunt te laten brengen. Voor werkende mensen toch wel een handige optie wat bij veel andere shops kariger is of niet aanwezig. Niet voor alle producten krijg je hier de beste prijs, maar veel producten kun je voor een goede prijs krijgen.

De levering is in bijna alle gevallen altijd goed en op tijd gegaan. Een keer had ik een mindere ervaring met een levering, maar dat is uiteindelijk wel goed opgelost. Ik had extra betaald voor een avondlevering van een koelkast/oven, maar de bezorger is toch overdag voor 17.00 gekomen en stond al bij mijn voordeur zonder veel aankondiging. Omdat ik er nog niet was, heb ik in alle haast hun de spullen laten afleveren in de lobby van het appartement en uiteindelijk alles zelf getild en geinstalleerd in het appartement. Niet heel erg netjes, maar na contact zijn wel de extra kosten voor avondlevering teruggestort en heb ik een cadeabon gekregen. Dus al met al wel netjes opgelost verder zonder moeilijk te doen.

In de weinige keren dat er een probleem ontstond, is er altijd goed contact geweest met klantenservice, dus hier verder geen klachten over.

Scorekaart voor Coolblue.nl