Azerty

Wederom een kleine bestelling gedaan bij Azerty, ditmaal twee Crucial SSD's om een kleine upgrade uit te kunnen voeren.

In de Pricewatch vergeleken en zoals gewoonlijk vond ik bij Azerty de SSD's die ik graag wilde bestellen tegen om en nabij de voordeligste prijs. Het wordt bijna flauw dat ik wéér hier bestel maar het bevalt me erg goed en in de zeldzame keer dat ik de klantenservice nodig heb is mijn ervaring dat ik vriendelijk en vakkundig te woord wordt gestaan.

De voorraadstatus is voor zover mijn ervaring reikt altijd correct. Dat betekent ook dat als er staat dat als het product op voorraad is en voor 23.00 uur besteld je het ook echt de volgende dag in huis hebt. Hier in mijn woonplaats doet PostNL erg zijn best om ook stipt te werken dus in verreweg de meeste gevallen wordt wat beloofd is door Azerty ook werkelijk gehaald.

Voorbeeldige webshop met hele scherpe prijzen en een enorm groot aanbod wat veelal ook nog eens op voorraad is.

De verzending is simpel te volgen door de tracktrace code die wordt toegestuurd zodat je weet wanneer de bestelling wordt geleverd.
De verpakking is uitermate prima, ditmaal de twee SSD's in een soort kartonnen envelop wat meer dan voldoende is om verzending zonder schade of butsen te volbrengen.

Scorekaart voor Azerty