AlgemeenIk heb een set Noctua casefans aangeschaft bij Megekko. Via de prijsvergelijker van Tweakers kwam ik bij Megekko uit. Bij het zoeken van een geschikte webshop heb ik gelet op betrouwbaarheid van de winkel, beschikbaarheid (liefst binnen 24 uur levering) en prijs (product was hier het goedkoopste). Zodoende kwam ik bij Megekko uit.
De website is makkelijk te navigeren, overzichtelijk en de zoekfilters werken naar behoren. Dit moet ook wel want het assortiment is uitgebreid. De productomschrijving inclusief prijs was ook correct met voldoende toelichting van de specificaties.
Wat ik prettig aan bestellen bij Megekko vind is dat ik geen account hoef aan te maken om te bestellen. Het bestelproces is eenvoudig + vlot en de belangrijkste betaalmogelijkheden zijn aanwezig.
Via mail werd er goed en snel gecommuniceerd (mail met orderbevestiging, verzendmail met track en trace van PostNL).
De bestelling had ik laat in de middag geplaatst en de volgende dag had ik het pakket al in huis. De casefans waren uitstekend verpakt (extra doos, luchtkussenzakjes) en dus onbeschadigd aangekomen.
Na mijn bestellingen heb ik (even aftikken) nog nooit gebruikt van de klanten/klachtenservice van Megekko dus hier heb ik ook geen ervaring mee.
Al met al ben ik erg tevreden over de bestelling bij Megekko. Dit was niet de eerste bestelling bij deze webshop en waarschijnlijk ook niet de laatste.