MediaMarkt

Ik had een Apple lightning kabel besteld, maar heb een adapter ontvangen. Vervolgens ben ik naar het dichtstbijzijnde filiaal gegaan, maar daar konden ze niets voor mij betekenen, omdat de online winkel losstaat van de fysieke winkels. Ze zeiden dat ik contact op moest nemen met de klantenservice, wat ik vervolgens heb gedaan. Zij zeiden dat het retoursysteem eruit lag en dat ik morgen moest terugbellen, wat ik vervolgens weer heb gedaan. Ik heb die volgende dag in totaal 8 keer hun proberen te bereiken (tussen 10 uur ' s ochtends en 10 uur 's avonds), waarbij ik soms 20 minuten in de wacht werd gezet (want het was de hele dag 'drukker dan normaal'). 's Avonds kreeg ik eindelijk iemand aan de telefoon die zei dat ik het product moet retourneren, wat ik nu dus maar ga doen. Ik heb alleen nog steeds geen bevestiging gehad van mijn retouraanmelding.
Conclusie: ik vind het zeer slecht en onprofessioneel dat ik zoveel tijd moet besteden om een fout, die door Mediamarkt gemaakt is, op te lossen.

Pakket werd snel verzonden, maar was volgens hun vertraagd. Heb vervolgens het verkeerde product ontvangen, had van mij een dag langer mogen duren als ik maar het goede product toegestuurd krijg.

De klantenservice is zeer beperkt bereikbaar. Ik heb ze de hele dag proberen te bereiken (tussen 10 uur 's ochtends en 10 uur 's avonds) en heb ik totaal zo'n twee uur in de rij gestaan en kreeg ze daarna nog steeds niet aan de lijn. Pas 's avonds kreeg ik iemand aan de lijn die naar mijn mening niet goed wist hoe hij het moest oplossen. Op mailtjes krijg je pas na 5 dagen een antwoord stond in de bevestigingsmail, wat naar mijn mening ook redelijk lang is.

Scorekaart voor MediaMarkt