Coolblue.nl

Coolblue was vroeger een betere webshop dan het nu is. De service na de aankoop schiet te kort naar mijn mening.

Ik heb enkele min punten over de klantenservice hieronder gezet:

1. Coolblue reageert nier meer binnen een uur op een bericht via mail of social media kanaal. Ook binnen 24uur lukt het reageren niet. Of ze reageren uberhaupt niet.

2. Niemand maar ook niemand binnen coolblue kon de status van mijn reparatie (Lenovo Ideapad) controleren. Uiteindelijk hebben ze ook maar de status functie uit mijn account gehaald. Ook was het inlevingsvermogen bij de persoon die ik voor het laatst aan de lijn had ver te zoeken.

3. Dat een reparatie maximaal 3 weken duurt klopt ook niet. Want hij was bij mij precies op de grens van 3 weken ongeprepareerd terug gestuurd. Toen is ie weer direct terug gestuurd maar ditmaal hebben ze een aparte retournummer aangemaakt. Op die manier kon ik geen aanspraak maken op een andere oplossing. Inmiddels zat ik al langer dan die 3 weken zonder het product..

4. Ik heb telefonisch gebeld om te vragen wat de status was, de laptop bleek gerepareerd te zijn. De uppercase was vervangen. Echter kan dit NOOIT alle problemen oplossen.

Al met al is Coolblue niet meer zo service gericht als het vroeger was in mijn beleving. Als klant die al sinds 2014 bestelt bij Coolblue vind ik dit totaal niet klantvriendelijk.

Scorekaart voor Coolblue.nl