AlgemeenVerjaardagscadeau voor dochter op vrijdagavond besteld (voor 22.00), volgens de informatie bij het product zou het de volgende dag bezorgd worden. Dit is niet gebeurd, ook geen mail met uitleg en verwachte bezorgdatum. Maandagochtend gebeld, blijkt het product op zijn vroegst (dus zonder zekerheid) dinsdag bezorgd te worden.
Medewerker die ik aan te telefoon had draait alleen een standaard riedeltje af, luisterd amper en denkt niet met me mee. Kortom, waardeloze webshop, waardeloze klantenservice.
Update:
Heb om er zeker van te zijn dat ik een cadeau had het produkt ook besteld bij Wehkamp, deze werd gelukkig keurig op tijd bezorgd. In DM Alternate gevraagd om het product terug te nemen, krijg het standaard formulier en process toegestuurd wat niet blijkt te voldoen omdat het product te groot is voor een standaard terugzending. Het moet opgehaald worden en daar rekenen ze 35 euro voor. De constatering dat ze iets goed kunnen maken door dat voor eigen rekening te nemen is aan dovemans oren gericht.
Niet geleverd op beloofde datum, annulering kan ook niet meteen geregeld worden.
KlantenserviceMedewerken die ik aan te telefoon had draait alleen een standaard riedeltje af, luisterde amper en dacht niet met me mee. Kortom, waardeloze webshop, waardeloze klantenservice.
Goedemorgen,
Vervelend om te vernemen dat je deze ervaring hebt gehad. Uiteraard willen wij niet zo'n indruk bij je achterlaten.
Ik zou je graag willen vragen of je ons wilt voorzien van een ordernummer in een privé bericht. Wanneer ik deze heb ontvangen zal ik uiteraard de case nogmaals voor je nakijken.