Amac

Nadat ik een kromme iPad bij ze kocht en die wilde ruilen begon de ellende. Eerst heel behulpzaam maar toen ze er achter kwamen dat het ze geld kon kosten én het naar eigen zeggen niet vergoed werd door Apple beantwoordden ze mails niet meer, kon ik ineens de "senior advisor" niet meer telefonisch bereiken. Alles moest per mail. Die ze dan niet beantwoorden.
Naar aanleiding van ee review hier begon een weet-ik-veel-manager vrolijk aan de klacht maar na 2 mailtjes bleef ook hij stil. We zijn nu een paar maanden verder en ik heb nog altijd niets van ze vernomen, geen mail, geen excuses en geen geld (ik heb de koop willen ontbinden). Daarom nog maar een review, opdat wij niet vergeten ;)
Amac denkt dat consumentenregels niet voor hun klanten gelden. En door gewoon niet meer te reageren hopen ze dat de shitstorm wel wegblijft... een rechtszaak is voor veel mensen toch de duur.

Ik adviseer: koop je producten gewoon bij Apple zelf. Uiteindelijk heeft Apple zelf namelijk wel deze kromme iPad omgeruild. Netjes en correct van ze. Blijkbaar heeft Amac gewoon niet eens de moeite genomen om het bij Apple na te vragen?!

Er is gewoon geen klantenservice als je een kapot product koopt. Hun motto: de andere kant op kijken, niet reageren en hopen dat het overgaat.

Scorekaart voor Amac