AlgemeenEen enorm slechte ervaring om weer toe te voegen aan al de slechte ervaringen van deze waardeloze winkel. Koptelefoon gekocht bij MaxICT. Doordat de afbeelding op de site niet klopte helaas de verkeerde koptelefoon besteld. Zonder de verpakking te openen meteen retour aangemeld. Vervolgens moet je 25% BOETE betalen omdat je hem zakelijk koopt. Telefonisch vervolgens uitgelegd dat ik hem prive had gekocht, maar met zakelijke account afgerekend. Er werd gezegd dat dit zou worden opgelost. Echter per mail toch bericht dat ik de BOETE moet betalen en daarbij ook de verzendkosten. Toch maar retourgestuurd, maar voor mij NOOIT meer MaxICT, wat een boeven, en klant is dus niet koning, geen service. Ik ken geen enkele webshop die deze regel hanteert, laat staan zo moeilijk doet als je het product wilt OMRUILEN! Mijn advies: lekker naar Coolblue of Mediamarkt gaan en deze slechte webshop links laten liggen!!!
VerzendingHet product wordt al een dag te laat verzonden, daarna begint de ellende. Ik had beter eerst de reviews over deze waardeloze webwinkel kunnen lezen!
KlantenserviceZowel diverse keren telefonisch alsook per mail contact gehad. Je wordt voorgelogen en uiteindelijk onder druk gezet, ze hebben je geld al dus wordt je verplicht de boete te accepteren!
Beste Mr. Hugo,
Bedankt voor je review.
Ik heb begrepen dat je contact hebt gehad met de afdeling retour ivm je zakelijke aankoop en met hen het een en ander hebt doorgesproken.
Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij deze uiteraard graag.
Karen - Max ICT Webcare