Max ICT B.V.

Terwijl ze heel erg hun best doen om een Coolblue-clone te zijn, is niets minder waar. Ik heb een scherm gekocht, zelf gaan ophalen. De verpakking leek open zijn geweest en sure enough, de bezel beschadigd op verschillende plaatsen en op verschillende manieren. Scherm gekrast en de DP aansluiting zorgt voor strepen bovenaan het beeld.

Gewoon onbestaande. Ik stuur een retour aanmelding, nu bijna 10 dagen later heb ik niks gehoord. Ik heb het chatscriptje op hun website gebruikt, daar zeggen ze alleen dat ze niets kunnen doen omdat het RMA team niet op de chat zit.

Iemand zoals Lisanne die gewoon 24/7 op de review sites zit om de indruk te geven dat ze iets doen kunnen ze wel. Maar binnen een aanvaardbare termijn antwoorden op mijn mails, heel moeilijk. BLIJF HIER WEG.

Na deze review had ik bij wonder ineens een mail van de retourdienst, na mijn reply, nu 48u geleden, nog steeds geen antwoord. Op het mailadres van webcare, dat ijverige Lisanne hieronder zet, is het nu ook bijna 20u geleden. Ook nog steeds niets. (ondertussen bijna 2 weken bezig en ze hebben nog niets gedaan, behalve misnoegde mensen aan het lijntje houden en de reviewsites afschuimen, daar kunnen ze wel op antwoorden)

Bij Maxict hebben ze geen schaamte. nul.

Beste Breek,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je product niet in de gewenste staat is geleverd. Onze excuses hiervoor. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review. Wij willen je graag helpen en contact met je opnemen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Uiteindelijk heeft het ruim een maand geduurd (waarvan een dag of 2 langer door mijn toedoen) maar ik heb mijn geld terug.

Ze bieden (voor sommige producten) een belachelijke lage prijs, maar omdat hun marges dan zo laag liggen, is er geen ruimte voor goeie clientcare.

Max ICT is het elektronica equavalent van een budget autoverhuurbedrijf. Ze zijn vaak de goedkoopste maar als je de auto gaat terugbrengen en je hebt niet het duurste verzekeringspakket genomen, gaat de lamp erop en elk krasje dat erop staat wordt aangerekend.

Zeer gevaarlijk. Ik heb het gevoel door het oog van de naald gekropen te zijn. Zeker geen eind goed, al goed ervaring.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops