AlgemeenSimpel weg teleurgesteld in de service die ze bieden. Ik had meer verwacht met hun Tweakers beoordeling. Als het aankomt op garantie is het gewoon jouw woord tegen die van hun en is de service ver te zoeken.
EDIT 1:
Uiteindelijk is de service verbeterd en is het probleem opgelost.
Product is op tijd aangekomen in een standaard verpakking met extra verzending doos. Extra lucht verpakking aan drie zijdes in de doos (dus 3 andere zijde vrij onbeschermd).
KlantenserviceAls het aankomt op garantie lijkt het dat ze gewoon een zo genaamde handleiding volgen. Als de servicemogelijkheid daar niet in staat dan kunnen ze je niet helpen...
Het defect van de grafische kaart gaat om zowel 2D als 3D grafische kaart artifacts. Het komt voor in elk programma zoals ik met vele screenshots kan aantonen. De grafische kaart artifacts ontstaan zeer willekeurig en zijn niet zomaar handmatig te herhalen en daarom leg ik zo ook vast. Het is duidelijk een herhalend probleem en ontstaat niet bij het gebruik van een andere grafische kaart in mijn systeem.
Ik heb geen ingebouwde grafische kaart en wil liever niet twee weken mijn pc buiten werking stellen. Daarom vroeg ik of het misschien mogelijk is om op afstand het defect aan te tonen, omdat zij zelf het probleem moeten constateren. Maar zij zijn niet bereid om je op afstand te helpen om te voorkomen dat je het product weer voor zo'n twee weken minimaal kwijt bent aan hun technische dienst voor onderzoek (dat betekend dat het niet zeker is of ze je kunnen helpen).
Om dan de gehele pc te laten onderzoeken en zo de kans van het probleem zelf te kunnen constateren te vegroten. Vragen ze ook nog €50 + (€25 per kwartier met een totaal maximum van €175) omdat alleen mijn videokaart bij Alternate gekocht is (alleen het gekochte product onderzoeken is kosteloos). Ligt het aan mij of is dat belachelijk duur? Aangezien de videokaart €453 was.
EDIT 1:
Na contact te hebben met Alternate door deze review verliep het laatste onderzoek bij de technische dient beter. Ik had een video gemaakt van het probleem, om het nog meer te verduidelijken.
Vervolgens na het opsturen kreeg ik berichten over het verloop van de serviceopdracht, met de service omschrijving. Op deze manier was ik op de hoogte van hoe het verliep wat ik zeer op prijs stel. Na ongeveer een week heeft de technische dienst het GPU defect vast gesteld en werd mij aangeboden om de videokaart om te ruilen voor een ander aangezien het model niet meer gemaakt werd.
Hi Squirner,
Wat ontzettend vervelend dat je problemen ervaart met betrekking tot de videokaart. Het is inderdaad zo dat wij helaas geen service op afstand hebben en wij de producten daarom zelf testen. Zou je ons alsjeblieft kunnen voorzien van je ordernummer of klantnummer in een privé bericht? Dan zullen we met je mee kijken wat we in dit geval voor je kunnen betekenen.