Paradigit

de bestelling is makkelijk geplaatst maar dan komt de ellelde door verkeerde informatie van de klanten service had ik bijna voor niks geld uit gegeven voor een nieuwe videokaart wat niet nodig was ik zou geld terug krijgen maar tot nu toe niets en een bericht hoe probleem nieuwe pc te verhelpen maar ook dat doen ze niet waardeloos dus ik heb het probleem zelf gevonden na lang zoeken en in de winkel tezijn geweest bleek het het nieuwe scherm het probleem tezijn

het werd op tijd bezord zoals af gesproken maar accepteerde de bestelling niet door verkeerde informatie had ik bijna voor niks geld uit gegeven aan een videokaart

ze weten niet waar ze het over hebben de een zegt dit de ander dat en geen van beide hebben het goed in de winkel van utrecht weten ze wel waar ze het over hebben en geven goede informatie waar je wat aan hebt ik heb zoals besproken mijn produckt geweigerd en zou mijn geld terug krijgen maar tot nu toe niks ontvangen

Beste Ronald,

Vervelend om te vernemen dat u onze service niet naar tevredenheid heeft ervaren. Wij vinden het erg vervelen dat u verkeerde informatie heeft ontvangen en proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen. Onze excuses hiervoor. Uw pakket is vandaag retour gekomen en wij zullen de terugbetaling in gang zetten.

Reina
Paradigit Klantenservice