AlgemeenDe website ziet er goed uit, heb er vaker besteld. Aanbod is goed verzending normaal gesproken ook. Tot nu toe ERG goede ervaring, maar nu toch na het probleem met 2 van de 3 klantenservice medewerkers moet ik een minder mooie review achterlaten. De voldoende is echt te danken aan het werk van het webcare team en de 3e klantenservice medewerker: "Danny", anders was het een dikke onvoldoende geweest.
VerzendingLevertijd word netjes nagekomen, het inpakken is ook prima, het ging alleen mis bij de (na-)controle van een B-Stock product.
KlantenserviceDeze beoordeling is NIET van toepassing op Danny of het Web-care team!!
Ik ga ook NIET de namen noemen van de twee dames die me te woord hebben gestaan. Maar bax zou ze gemakkelijk kunnen terugvinden om misschien vanuit onderstaande het gesprek aan te gaan. (*HINT*)
Deze twee dames hebben woordelijk gezegd dat ze geen zin hadden om mij te helpen, en de tweede dame heeft naar mijn mening ook echt geen enkele moeite gedaan om het probleem op te lossen. Daarnaast heeft deze dame een betalende klant voorgelogen.
Ik heb voor een 2e keer een B-Stock product gekocht, in de beschrijving staat duidelijk dat het ging om een compleet product met beschadigde doos. en 't was ook niet om de 2 euro verschil te doen.
Meer om een kleine bijdrage te doen om niet een product niet toe te laten voegen aan de E-Waste berg.0
Bij aankomst is de unieke en benodigde stroomadapter niet bij geleverd. Ik bel op voor een oplossing, in de voorwaarden staat dat het product altijd werkt. dat is een Bax garantie (ook op B-stock producten) zonder stroom werkt het natuurlijk niet.
Klantenservice laat eerst weten dat het mijn eigen schuld is en dat ik niet krenterig had moeten zijn (voor 2 euro korting) en had moeten weten dat accessoires kunnen ontbreken in een B-Stock product.
Aangezien een adapter een noodzakelijk onderdeel is, KAN het geen ACCESSOIRE zijn!
De dame kan me daarop op dat moment geen antwoord geven.
Ik krijg na "navraag bij de product specialist" aangeboden via e-mail om het product terug te sturen, en er word duidelijk nadruk gelegd op het feit dat ik pas een vervangend product toegestuurd krijg als ik aan de voorwaarden voldoe en zij het product terug in handen hebben.
Ik vind het vreemd dat er zoveel nadruk gelegd word op voorwaarden als BAX ZELF een fout hebben veroorzaakt waarvan ze het bestaan van hebben moeten weten. (hierover meer verderop)
Ik bel opnieuw omdat ik het raar vind dat ik een product moet terug sturen terwijl ze 354 adapters van dit specifieke type in voorraad hebben.
Hierop herhaalt de klanten service tot 10 keer toe de voorwaarden en informatie omtrent B-Stock producten en weigert de dame navraag te doen of het ook mogelijk is om de adapter na te sturen. Niet mijn fout, B-stock kan gebeuren dat er iets gebeurt in magazijn.ik blijf vriendelijk herhalen dat ik ECHT wil dat de dame mijn idee overlegt. Ik verwacht niet dat ik altijd mijn zin krijg, maar het is een kleine moeite om na één aanbod in elk geval een andere mogelijkheid voor te leggen. is het dan alsnog nee dan leg ik me er bij neer ook al ben ik ontevreden met het antwoord. Maar service verlenen is luisteren en samen tot een overeenkomst komen om het probleem op te lossen.
Maar deze dame weigert op alle fronten, en begint dan te fluisteren naar een collega.
Ik begin behoorlijk mijn geduld te verliezen als de dame zegt dat ze hier geen zin in heeft, ik geef dan ook het antwoord dat ze dan misschien beter een andere baan kan zoeken.
Het hele gesprek is vol met straattaal en foutief Nederlands.
("ze heb jou 'n mail gestuur") Uit frustratie begin ik haar te verbeteren.
Dan begint het fluisteren weer en ineens gaat de dame overleggen.
Ik geloof op dat moment al helemaal NIETS meer van wat de service medewerker zegt. Veel te snel komt dan ook de dame terug aan de telefoon en zegt niets te kunnen doen. (met geen mogelijkheid heeft ze met iemand kunnen overleggen) en Hangt op.
Woest ga ik verder kijken naar mogelijkheden. DIT buiten BAX-Shop om.
En vul op de facebook een negatieve beoordeling voor Bax in.
Kort erna krijg ik een reactie om mijn ordernummer achter te laten,
want web-care denkt dar er een foutje is ontstaan bij BAX (Joh!)
Inmiddels heb ik ook de doos van het product beter kunnen bekijken. en ben 6(!) locatie/product stickers tegen gekomen (waarvan 4 met een unieke beschrijving en artikel ID) en mijn oog viel op een indruk achtergelaten door een balpen. waar heel duidelijk "ADAPTER" te lezen is. er is residue van een sticker te zien waar dus een sticker met de tekst ADAPTER moet hebben gezeten.
Ik concludeer dan ook dat BAX Music/Shop hoe ze nu ook heten, MOET hebben geweten dat er IETS mis was / is met de adapter.
Klaar om compleet uit mijn plaat te gaan bij wederom het zelfde liedje van terug sturen,
bel ik voor een 3e keer (want bij een telefoongesprek kun je samen tot een oplossing komen zonder steeds op elkaars reactie te moeten wachten.) het is inmiddels al 4 dagen na aankoop dus wil echt een oplossing.
De medewerker "Danny" luisterde naar mijn klacht(en) en redenatie, en na een paar seconden komt het verlossende woord: "Ja, ik heb geluisterd wat je zei, en kan je ook alleen maar gelijk geven, ik ga je simpelweg een adapter na sturen ik snap niet waarom dat niet eerder is gedaan, je hebt 'm morgen in huis..." De volgende de dag inderdaad netjes een adapter nageleverd. alle lof voor webcareteam en Danny!!!
Beste heer/mevrouw,
Fijn om te vernemen dat je uiteindelijk telefonisch en door het webcare-team goed bent geholpen. We gaan er van uit dat je de adapter inmiddels hebt ontvangen het product in gebruik hebt genomen.
Onze excuses voor de eerdere berichtgeving die je hebt ontvangen per e-mail en telefoon.
Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Met vriendelijke groet, Bax Music