AlgemeenVoordat ik de winkel binnen liep had ik eigenlijk alles al uitgezocht op internet. Ik had reviews doorgenomen, specificaties vergeleken en was er vrij zeker van dat ik op basis daarvan de Canon EOS 5D Mark IV met een 24-70mm canon lens wou kopen. Onverwachts kreeg ik in de winkel een ander advies wat de hetgeen op internet tegensprak maar klopte. Uiteindelijk is voor mijn situatie de Canon Eos R met toebehoren geadviseerd en deze heb ik ook uiteindelijk genomen. En daar heb ik nog op bespaard ook! In deze winkel heb ik gekregen wat je tegenwoordig niet snel meer vindt: professionele dienstverlening.
VerzendingDe verzending van het product was vreselijk, maar dat kwam niet door Kamera Express. Het pakketje is erg snel verzonden, maar vervolgens heeft de bezorger van PostNL dusdanig geblundert dat de bezorger, na twee keer onjuist langsgaan, het retour had gezonden. De klantenservice van PostNL was drama, en Kamera Express kon terecht weinig doen tot zij het pakketje terug ontvingen van PostNL. Uiteindelijk heeft Kamera Express wel mooie opties aangeboden zoals het direct ophalen in een andere vestiging die vlak naast hun distributiecentrum ligt. Mijn ervaring met de verzending was uitermate vreselijk! Maar als ik daarin puur kijk naar de rol van Kamera Express dan vind ik dat ze veel hebben gedaan om mij toch tegemoet te komen.
KlantenserviceKlantenservice is van Kamera Express zelf in plaats van via een callcentre en dat merk je ook. Ze kunnen binnen het bedrijf veel sneller schakelen en weten wie ze moeten benaderen om mijn klacht over de verzending te kunnen verhelpen. Het antwoord "Dat kunnen we helaas niet doen" wat bij PostNL gebruikelijk was dat bleef bij Kamers Express achterwege. Ik kan niks anders zeggen dan uitstekend!