AlgemeenBestellen gaat vlekkeloos! Bestelde laptop zou er met 1 dag zijn. Tot op heden niks ontvangen en ook geen update vanaf de kant van Paradigit. Gewoon ronduit slecht te noemen!
VerzendingZou eigenlijk gisteren worden verzonden door Paradigit! Paradigit heeft het bestelde product niet verzonden! Ook geen status update ontvangen van Paradigit over mijn verzending van waarom Paradigit dit nog niet heeft verstuurd. Lijkt mij niet lastig om als Paradigit pro-actief klanten op de hoogte te houden als er een verzending later is dan gepland. Geen goed woord over deze aanfluiting door Paradigit.
KlantenserviceZoals boven beschreven, Paradigit had vanuit de klantenservice moeten aangeven dat de verzending langer op zich laat wachten! Op de website van Paradigit staat nog steeds dat gisteren het verzend moment zou zijn! Zit ik dan het hele weekend zonder laptop door Paradigit. Een 10- voor de communicatie van Paradigit.
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te vernemen dat uw pakket vertraging heeft opgelopen. Kunt u een e-mail sturen met uw ordergegevens naar service@paradigit.nl, zodat wij de status bekijken. Normaliter wordt er een e-mail verstuurd bij vertraging. Helaas kunnen wij zonder gegevens niet bekijken waar de vertraging is ontstaan. Onze excuses voor het ongemak.
Reina
Paradigit Klantenservice