Algemeenop de 23'ste van mei een bestelling geplaatst voor een geassembleerd systeem met randapparatuur. in totaal zon 4000 euro aan hardware. Bleek na een week dat niet alles wat in voorraad was ook daadwerkelijk in voorraad is. prima, kan gebeuren maar vervolgens word er weer een week uitgesteld omdat de hardware niet op de juiste locatie is. vervolgens gebeld om door te geven dat ik dat dan zelf wel assembleer en dat alles gewoon los opgestuurd moet worden. dit was ook moeilijk en kon ook niet. Bij dezen mijn bestelling geannuleerd.
VerzendingNiets ontvangen. 2,5 week met alternate aan de telefoon gezeten, geen goed woord voor over. je word niet op de hoogte gehouden en alles moet maar op de gok.
KlantenserviceNaar mijn idee kon het de medewerkers niets schelen dat ik al 2/3 weken wacht op mijn computer / hardware. en elke actie aan mijn kant om hier wat vooruitgang in te krijgen werd afgeslagen en ik moest maar afwachten.
Nooit meer.
Hi KatanaNL,
Wat ontzettend vervelend dat de levertijd langer is dan je had verwacht. Wanneer daadwerkelijk alle producten op voorraad zouden zijn, houden wij gemiddeld 5 werkdagen aan voor een assemblage systeem klaar is. Op dit moment is het helaas wel wat drukker dan normaal.
Zou je ons misschien kunnen voorzien van je ordernummer of klantnummer in een privé bericht? Dan kijken we meteen mee wat we voor je kunnen betekenen.