AlgemeenIk had deze webshop gevonden via google en n.a.v. van de goede reviews op tweakers hier besloten mijn denon heos 5.1 set te bestellen, twijfelde nog om ergens anders te bestellen, maar daar zaten niet de heos3 hs2 speakers, maar de heos 1 hs2 speakers bij, aangezien ik een vrij grote woonkamer heb, toch voor deze set gegaan.
Kreeg toen ik de set bestelde (24-5) een mooie korting van 75 euro. Na eerder contact met hun webchat/support, kreeg ik te horen dat de set op voorraad was, dit was ook op hun website te zien. Kreeg gelijk via de mail bevestiging van de bestelling en betaling, toen bleef het stil.
Heb op maandag een bericht gestuurd hoe het zat met de bestelling. Ik kreeg bericht dat de bar en sub werden verstuurd maar de heos 3 speakers pas woensdag, die waren uitverkocht en niet op voorraad. Woensdagmiddag nog steeds geen bericht, dus maar weer eens contact gezocht, het werd pas de dinsdag erop, want het veel bedrijven waren dicht i.v.m. hemelvaart en de heos 3 speakers hadden ze nog niet op voorraad (een kleine vertraging volgens hun). Heb toen gereageerd, dat ik uiterlijk de week erop vrijdag mijn set compleet wilde hebben, of anders alles retour zou doen. Op dinsdag kreeg ik bericht dat ze 1 heos3 hs2 speaker hebben verzonden?, dus ik gelijk weer contact gezocht, waar de 2e bleef, kreeg te horen dat ie woensdag/donderdag verzonden zou worden. Op donderdag halverwege de middag nogmaals contact gezocht via mail/telefoon of de 2e speaker verzonden zou worden. Deze was net ingepakt en gelukkig kreeg ik gisteren bericht dat deze verzonden was.
Mijn set is straks gelukkig compleet en gelukkig werkt alles, maar moet er niet aan denken dat ik voor garantie met deze shop zaken moet doen.
Ze gebruiken voor elke verzending een andere bezorger. Heb DPD, DHL en TNT gezien. Op hun website werkt track & trace niet, gelukkig was de mail met track & trace wel goed.
KlantenserviceDit is de 1e en laatste keer dat ik bij deze webshop bestel, nadat ik nogmaals goed naar de reviews op tweakers heb gekeken, zie ik veel positieve reviews van nieuw geregistreerde personen(met voornamelijk spelfouten die de bepaalde medewerkers van doublepoint ook maken in hun mail), als je verder kijkt zie je alleen negatieve reviews van geregistreerde tweakers.
Heb de laatste jaren nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een webshop.
@Iedereen die dit leest, lees goed de reviews van echte tweakers en niet nepaccounts die positieve reviews achterlaten.
UPDATE: 07-06 10:24
Ben na het plaatsen van mijn review gelijk gebeld waarin ze hun excuses aanboden.
UPDATE: 07-06 11:08
Heb contact met andere tweakers die ook slechte ervaringen hebben met deze webshop, lijkt erop dat ik nog geluk heb gehad en mijn spullen heb. @Tweakers doe eens wat aan de nepreviews op tweakers.