AlgemeenBestelling plaatsen is makkelijk, product (laptop: msi) volgende dag binnen. informatie over het product was voldoende eveneens als de vergelijkingsfunctie. Nazorg en retouren/reparatie ervaar ik als problematisch
Verzendingop tijd geleverd in een nette beschermende verpakking dus voldoende
KlantenserviceReden van invullen van slecht komt door dat de laptop in kwestie na 7 maanden een behuizingsbreuk had. Na drie weken laptop nog steeds niet gerepareerd en niemand kan mij de status van reparatie/retour melden. Behoorlijk teleurgesteld hierin. Helaas worden er (tot op moment van schrijven, mocht dit wijzigen pas ik de review aan) geen alternatieve oplossingen geboden.
Ontvangen email met de onderstaande tekst klopt dus niet en zorgt ook niet voor een oplossing.
"Wat als mijn product volgende week nog niet klaar is?
Dan kun je ook kiezen voor een nieuwe MSI GS73 8RF-020NL. Die krijg je van ons. Tenzij de reparateur ons laat weten dat de schade niet van normaal gebruik kan komen. In dat geval niet. Maar in alle andere gevallen wel. Is jouw MSI GS73 8RF-020NL niet meer op voorraad, dan krijg je van ons shoptegoed om een vervangend product uit te zoeken."