AlgemeenAmerikaanse koelkast besteld. Zouden ze de volgende morgen leveren. Geen probleem zover netjes track en trace. Echter dan komt het de bezorgers Dynalogic aan de deur ingehuurd door media markt.
VerzendingDe koelkast ging niet naar binnen zeiden ze. Mijn vrouw was nog alleen thuis, dus zij mij gebeld. ik heb gezegd ik ben er over ongeveer 5 minuten dan regelen we het wel en kan ik ook meehelpen. Bezorgers echter geen tijd, en vertrokken. Ik draaide bij mij de weg in en ik zag ze wegrijden. Gelijk media markt online service gebeld, echter konden ze niks anders voor mij doen dan een nieuwe leverafspraak plannen. Ik heb hem mijn bestelling maar geannuleerd. Het fraaie was dat bij de track en trace stond dat de bestelling geweigerd was aan de deur. Zo menen de bezorgers dus toch nog geld te vangen. Ik heb weinig hoop dat media markt deze review wat interesseerd. Ik kreeg nog niet eens excuses aan de telefoon. Dus mensen ben gewaarschuwd grote spullen bestellen bij media markt met levering door dynalogic niet doen. De mensen hebben absoluut geen geduld. Voor mij maar weer coolblue, daar heb ik al diverse grote spullen besteld en altijd aardige bezorgers die er de tijd voor nemen. Mijn nieuwe amerikaanse koelkast zal dan waarschijnlijk ook daar vandaan gaan komen.
KlantenserviceZoals hierboven al beschreven geen adequate actie zelfs geen excuses. Meisje wat ik aan de telefoon had interesseerde het allemaal ook eigenlijk niet.