Mobiel.nl

756 producten en 1.406 uitvoeringen

Ik was toe aan een nieuwe mobiel. Dus ik ben bij Mobiel.nl wezen kijken. Vaak leuke aanbiedingen en simpel en snel geregeld. Dit keer liep dat heel anders.

Ik heb een bestelling gedaan van de samsung galaxy s10 + 1tb edittie met een dikke bijbetalling.
Zat een leuke deal aan vast. Blijkt dat de website mensen op de verkeerde voet zetten. heb meerdere malen contact hier over gehad. Via whatsapp hele dag bezig geweest. Daarna nog 2 uur met bellen. Toch me bestelling gedaan. De doos was niet meer gesealed aan een kant dus deze is opengemaakt bij Mobiel.nl. om daar waarschijnlijk de earbuds bij uit te halen, of er in eerste instantie er bij in gedaan hebben. Aangezien de grote blackbox 10 year edition kwam met horloge en de buds. Maar de buds zaten hier niet meer bij in. Ook al was het heel anders beschreven op de website. De website had het over een pre-order. Wat dit niet meer was MAAR ik zou wel de watch krijgen, de buds niet meer. Maar die promotie ging over 10x een samsung fold winnen. Er werdt gezegd bij samsung s10 + 10 year edition (1TB) krijgt u nu naast de samsung galaxy buds OOK de samsung watch wees er snel bij geldt tot op.= op..... dus einde van dat bericht vervolgens staat er registreerd u zich als samsung member dan maakt u ook nog kans op 1 van de 10x samsung fold deze actie loopt van bla bla bla. Hier heb ik print screens van. Binnenkant van waar de telefoon ingeklemd zat was ook gescheurd.

Lang moeten wachten van half 9 sochtends tot 5 uur smiddag bezig geweest voor 4 antwoorden. Daarna bij thuiskomst nog bijna 2 uur aan het bellen geweest. Door verbonden naar official samsung store die hier niet blij mee was. Verschillende informatie door gekregen. Al met al geen prettige ervaring en volgende keer geen mobiel.nl weer voor mij.

Beste Hinuka,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op Tweakers.

We vinden het erg vervelend van je te vernemen dat de ervaring van de bestelling bij Mobiel.nl niet naar wens was. Graag willen we je vragen een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl. In het onderwerp van de e-mail kan je vermelden: Review tweakers en het ordernummer van de bestelling. In de tekst van de e-mail kan je beschrijven wat je minder prettige ervaring was.

Zodra we de e-mail ontvangen, gaan we er alles aan doen om je van dienst te zijn.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl