AlgemeenProduct vinden, bestellen en betalen ging snel en gemakkelijk. Ook het overstappen naar een andere provider ging makkelijk en zonder problemen.
KlantenserviceOneplus 7 pro besteld zoals beloofd dinsdag 21 mei binnen. Bij het opstarten van de telefoon al gelijk een probleem. Na het Oneplus logo bleef het scherm zwart, na een aantal dingen geprobeerd te hebben bleef het probleem. Hierdoor heb ik gelijk de klantenservice gebeld en samen nog een aantal dingen geprobeerd maar het probleem bleef. In overleg met de klantenservice de telefoon dezelfde dag teruggestuurd. De telefoon is 23 mei bij hun binnen gekomen, een paar uur later mailtje van belsimpel dat zij een nieuwe telefoon hebben opgestuurd, deze is vrijdag de 24e binnen gekomen. DIt was dus snel en goed opgelost.
Gisteravond ineens een mail dat de telefoon voor reparatie is opgestuurd en dat er valschade is geconstateerd en dat dit buiten de garantie valt. Aangezien ik al een nieuwe telefoon heb gekregen heb ik de klantenservice gebeld, verteld dat ik het raar vind dat er geen schade aan de buitenkant was en dat ik al heel snel een nieuwe telefoon heb gekregen.
De medewerker heeft het een en ander uitgezocht en overlegd met een collega. Zij gingen contact opnemen met het reparatiebdrijf.
Nu zegt het reparatiebedrijf dat het scherm van binnen is gebarsten en dat dit aan de buitenkant niet te zien is, het was dus eerst valschade en nu een scherm dat aan de binnenkant is gebarsten. Belsimpel geeft mij nu 2 opties, schade betalen en dan mag ik de nieuwe telefoon houden of de nieuwe opsturen en dan krijg ik de andere terug.
Update:
Belsimpel heeft nogmaals contact met het reparatiebedrijf opgenomen en zij konden geen foto's van de schade tonen, hierdoor heeft Belsimpel besloten dat zij de kosten op zich nemen. Voor mij is het zo perfect opgelost.