Azerty

Na al vele positieve ervaringen met Azerty te hebben gehad, ook bij hen extra RAM geheugen besteld voor mijn pc. De RAM werd verzonden met in een “enveloppe” die door de brievenbus past, maar dit niet af aan de goede bescherming. Ik zie dit veel liever dan dat er onnodig verpakkingsmaterieel gebruikt wordt.

Helaas was de RAM wel defect. Na contact te hebben opgenomen en het probleem uitgelegd te hebben werd mij verteld om het terug te sturen, zodat ze er naar konden kijken. Nadat deze verwerkt was meteen een nieuw exemplaar gekregen, welke het wel naar behoren doet.

Azerty is dankzij zijn service en vaak scherpe prijzen naar mijn mening een van de betere winkels op de Nederlandse markt

Klacht is netjes opgelost. Wanneer je belt naar de klantenservice wordt er snel opgenomen, wat altijd fijn is. Klacht is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Aan de telefoon werd aangegeven dat het mogelijk wat langer kon duren door vakantieperiode, maar de tijd die er overheen ging was voor de gemiddelde wehshop nog steeds erg snel.

Het enige verbeterpunt dat ik zou hebben is dat een ontvangstbevestiging wel fijn is om te krijgen. Deze kreeg ik nu pas op het moment dat het defect ook daadwerkelijk was onderzocht, terwijl PostNL al had aangegeven dat het was aangekomen.

Scorekaart voor Azerty