Paradigit

Product (DELL Professional P2418D) was volgens de website op voorraard en zou de volgende dag geleverd worden (voor 23:30 besteld). Vervolgens nooit een mail met track & trace ontvangen en monitor is nog steeds niet ontvangen. Ronduit slechte service. Ook op mail wordt niet gereageerd.

Product nog steeds niet ontvangen dit terwijl het op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden volgens de mail en site.

Ronduit slecht, op mail en contactformulier wordt niet gereageerd. Bestel hier nooit meer! Zelfs al mijn gegevens naar service@paradigit.nl gestuurd.

Bedankt voor uw feedback.

Vervelend om te vernemen dat u geen berichten heeft ontvangen over uw bestelling en dat u onze service slecht heeft ervaren. Helaas kan ik uw order niet opzoeken om na te kijken wat er mis is gegaan. Kunt u een e-mail sturen met uw gegevens naar service@paradigit.nl waarin u uw ontevreden omschrijft? Als u daarin aangeeft dat het n.a.v. een review op Tweakers is, zullen wij dit voor u oppakken.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Reina
Paradigit Webcare