Informatique

Ik heb al jaren een account bij Informatique en bestel af en toe wat bij hen. Vaak net iets duurder dan bij de rest maar daar krijg je wel service voor terug. In dit geval een van de goedkoopste. Via de pricewatch kom je direct bij het product uit, één klik op bestellen, betalen via ideal en klaar. Direct een mail met de betalingsbevestiging en de factuur. Binnen een paar uur de track and trace. Erg soepel proces.

Erg snel verstuurd en de volgende dag binnen. Was alleen niet te spreken over de verpakking. Had een videokaart besteld en deze past blijkbaar precies in de standaard verzenddoos. Onderop zat geen verpakkingsmateriaal en rondom ook niet. Enkel bovenop bescherming. Kortom, totaal niet goed beschermd. Gelukkig heeft postnl het pakketje normaal behandeld dus geen schade, maar dit was meer geluk dan wijsheid. Veel videokaarten hebben in hun eigen verpakking ook beschermingmateriaal, dus de kans op een kapotte videokaart is niet groot. Maar de kans op een beschadigde verpakking is wel groot.

Edit; informatique claimed dat ze de videokaarten in een stevigere doos versturen. Of dat normaal het geval is weet ik niet, mijn videokaart zat in ieder geval in een normale doos, zonder extra bescherming.

Beste Chrisborst,

Bedankt voor je review. Wij gebruiken voor het versturen van videokaarten extra stevige verpakkingen, waarbij aan de bovenkant vulling wordt geplaatst om zo tijdens het opensnijden een beschadiging aan de videokaart doos te voorkomen. Schade aan deze producten tijdens het transport proces maken wij in de praktijk dan ook slechts heel incidenteel mee. We hopen dat je veel plezier hebt van je aangekochte product!

Informatique klantenservice

Scorekaart voor Informatique