AlgemeenIn de winkel wilde ik diverse artikelen hebben, van stofzuiger, combi magnetron, tot een tostiapparaat. Het duurde zo verschrikkelijk lang dat ik werd geholpen dat het alleen de koelkast is geworden.
Er kon niet de volgende dag geleverd worden toen ik een koel/vries combinatie wilde kopen. Voor 1 trapje op (4 treden) zou ik 20 euro meer moeten betalen. Na 3 dagen werd de koelkast geleverd. Ik vroeg of de chauffeur me wilde helpen die 4 treden, die gaf als antwoord, nee dat mag ik niet, daar ben ik niet voor verzekerd !
Oke ze hebben t van te voren aangegeven, maar 4 treden en dan 20 euro meer willen rekenen is absurd. Dus vanaf nu voor mij alleen nog maar Coolblue, die doen niet zo moeilijk ! En hebben gewoon al me spullen netjes binnen gebracht zonder te lopen zeuren over 4 treden!
Hoe kom je er op om iemand om 3 uur in de nacht een mailtje te sturen met aankomst tijden, om t vervolgens om 7 uur s morgens nog een keer te doen ? Om 7 uur werd mij gemeld dat ze tussen 10:30 en 12:30 er zouden zijn . Dit werd 12:15.