MediaMarkt

In de actie periode probeerde ik online een iPad te bestellen. Op meerdere dagen probeerde ik de bestelling erdoorheen te krijgen, maar elke keer kreeg ik een foutmelding op de laatste pagina. $ andere browsers geprobeerd, maar daar kreeg ik dezelfde melding. Probleem aangegeven in een chat. Daar gaven ze aan dat er een storing was en dat ik in een paar uur nogmaals moest proberen. Aangegeven dat ik al 2 dagen probeerde te bestellen, maar dat ik elke keer de foutmelding kreeg.

Daar online bestellen niet ging, ben ik naar de winkel gegaan om het product daar te kopen. Bij het aanspreken van een medewerker, vroeg deze mij of ik wist van de kortingsactie. Zij zouden dan kijken of mijn energiemaatschappij nog wel de juiste was voor mij en bij afsluiten zou ik €175,- korting krijgen. Bij het woord energie ga ik gelijk aan dat ik dat niet wilde, omdat ik met dat soort programma's niet zo een goede ervaring had conform beloningen en zelf wel zou kijken en bepalen of ik naar een andere energiemaatschappij zou gaan. Kleine discussie hieromtrent en mijn argumenten werden als leugen bestempeld. Discussie verder afgekapt en om de bon verzocht.

Juist dit soort acties van de medewerkers zorgen ervoor dat mensen uit de winkels wegblijven en dus niet de moeite nemen om naar de winkel meer te gaan en juist daarom ONLINE een bestelling doen. Ik koop niet meer bij de mediamarkt. Ik doe mijn bestellingen voortaan bij de concurrent.

Scorekaart voor MediaMarkt