AlgemeenDe voorraad indicatie mag beter. De prijzen van de webshop zijn super maar de service van sommige personen kan beter. Mijn defect werd eenvoudig en goed opgelost maar de levering verliep niet geheel vlekkeloos. Bestelling van 2x 9900K CPU, 2x AORUS Z390 Pro Wifi, 2x Aorus 16GB RGB DDR4, 2x Coolermaster Cooler, 2x Coolermaster Case, 2x Aorus NVME Disk 500GB, 2x Gigabyte 750w voeding en klein materiaal.
VerzendingDe levering kan sneller en de verpakking is prima. Alles kwam netjes aan maar als men een bepaalde build heeft samen gesteld 2 maal en alles dubbel besteld is het logisch dat de builds identiek moeten zijn en niet voor de 2e PC een andere koeler als alternatief aangeboden moet worden omdat er iets niet op voorraad is..
KlantenserviceSommige medewerkers denken mee totdat je merkt dat de tweede "dienst" begint en iemand anders het overneemt die er totaal geen zin in heeft. Ik was enthousiast over de manier waarop ik geholpen werd door Mitchell totdat Denise het overnam.. Het is voor veel mensen de prijs, eenvoud (website looks en feel) en de klanten service die doorslag geeft.
Voor een bestelling van 2750 euro verwacht je toch enige moeite en dat de verzendkosten voor hun rekening zijn of een mooiere prijs bij die hoeveelheid onderdelen.