AlgemeenBij binnenkomst direct geholpen door vriendelijk personeel. De jongeman die ons hielp ging er wel vanuit dat je compleet op de hoogte was over laptops en printers. Hij vertelde dingen die er op zaten, maar gaf niet echt uitleg over wat het betekende. Nadat we doorgevraagd hadden hebben we toch al de gewenste informatie gekregen over de laptop en printer die we op het oog hadden. Verder nette afhandeling. De gegevens zijn keurig overgezet . De printer is in bestelling geplaatst en zou de volgende dag bezorgt worden. Prima service verleend door Paradigit en het personeel.
VerzendingDe printer was niet op voorraad en zou de volgende dag gratis thuis bezorgt worden. Via track en trace zijn we goed op de hoogte gehouden over de levering.I
KlantenserviceIk heb nog geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice, maar ik ga er van uit dat die ook goed is. Paradigit is een degelijke winkel die al vele jaren bestaat. Mochten klanten niet tevreden zijn, zou de kans aanwezig zijn dat Paradigit niet meer zou bestaan. IK denk dus dat vele met mij zeer tevreden zijn.