Bax-shop.nl | Bax Music

Ik antwoord op de email van Bax hoe ik mijn inmiddels ontvangen bestelling bij hen heb ervaren. Helaas is het al meer dan een week geleden en heb ik nog steeds niks ontvangen. De bestelde speakers zijn bij de vervoerder zoek geraakt blijkt en Bax weigert om mij andere op te sturen. Ik moet wachten totdat ze terecht zijn. Mijn geld staat natuurlijk wel al meer dan een week op de rekening van Bax. Heel teleurstellende klantenservice en daarom tevens de laatste bestelling. Jammer...

Het product is nog steeds niet geleverd, dus ik kan niks zeggen over de levering en de staat er van.

Ik heb verschillende keren telefonisch contact opgenomen. Totaal zo’n uur daarvoor in de wachtrij gezeten. Uiteindelijk de garantie gekregen dat ik bestelling echt binnen een paar dagen zou ontvangen, maar nog niks gezien. Bax heeft zelf geen contact met mij gezocht. Ik heb zelf telkens navraag moeten doen.

Beste Pioel,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Hopelijk heb je inmiddels jouw bestelling al in huis. We zien in de review geen klantgegevens staan, dus kunnen de status niet voor je nakijken. Laat jet het ons weten indien we nog iets voor je kunnen betekenen?
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet, Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music