AlgemeenGoedkope aanbieding, nog even gebeld en ja hoor het was allemaal waar, dus besteld. Maar toen......
VerzendingAllemaal prima
KlantenservicePrima aanbieding en ook de goedkoopste die te vinden was. Nog even gebeld of er soms kleine lettertjes waren die ik over het hoofd had gezien. Nee, aldus de klantenservice, dat was niet zo. De prijs van de provider staat vast, maar de toestelprijs bepalen ze bij mobiel.nl zelf en die was extra laag. Alles besteld, dat ging prima, levering prima. Na 2 dagen gaf mijn vrouw aan dat haar abonnement ook afliep en ook graag deze telefoon wilde hebben. Opnieuw achter de pc gekropen, maar ik bleef maar een hoger bedrag krijgen. Gebeld met de klantenservice, "ja dat kan want het toestel is duurder geworden". (We hebben het over een Samsung A7) Was dit dan een tijdelijke aanbieding? Dat wist zijn niet maar het toestel was nu duurder en ze kon daar niets aan doen. Ik vroeg nog waarom mij dat de eerste keer door de klantenservice niet was verteld. Ze had geen idee. Kijk ik houd van een bedrijf die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Helaas mobiel.nl vallen jullie niet in die categorie. Gelukkig heb ik wettelijke bedenktijd, dat ga ik gebruiken en 2 nieuwe toestellen bestellen, maar niet bij jullie.
ps: Ik had jullie ook gemaild, maar dat is zinloos want je krijgt nooit antwoord.
Beste Alexmijzelf,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je review.
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. We willen graag ter verbetering van onze service kijken naar wat wij de volgende keer beter kunnen doen. Zou je ons het ordernummer van de bestelling willen e-mailen en je verhaal willen toelichten? Dit mag je sturen naar aftersales@mobiel.nl.
We zien je e-mail graag tegemoet.
Het team van Mobiel.nl