Max ICT B.V.

Kleine aanvulling: Ik heb niet snel vertrouwen in een bedrijf, en ben nogal sceptisch.

Ik heb gister een bestelling geplaatst. Nog voor de bestelling contact gezocht met de webchat betreffend levertijd; dit was allemaal voorradig, en zou gewoon vandaag geleverd worden. (het is een order met een flink aantal verschillende producten)

Bestelling geplaatst; een track en trace van gls ontvangen laat op de avond; oke prima.

Dag erna, springt postnl naar boven met dat er een paket bezorgd zou worden voor mij;

Toen dacht ik, toch maar even contact zoeken met de webchat;

Daar bleek dus, dat de order via verschillende transporteurs geleverd wordt, nja zit ik ook niet mee; maar wanneer komt dit dan? ik heb tenslotte niet thuis 24/7 iemand zitten die pakketjes voor me in ontvangst neemt.

Niets aan de hand, alles komt vandaag binnen; is wat ik te horen kreeg, en via de mail bevestigd kreeg.

Gezien ik toch wat duidelijkheid wou qua tijdstippen waarop het zou komen, gezien ik dus niet de hele dag op de bank zat te wachten op de tig (uiteindelijk dus 4 verschillende transporteurs)

Kwam er nog een levering voor morgen, en een voor maandag stond.

nou oke, daar is een mevrouw van de helpdesk voor me achteraan gegaan, prima; die 2 leveringen komen allebei morgen (zaterdag) binnen. prima!

Echter, krijg ik een uurtje terug een mailtje met een leverdatum voor maandag! Hoppakee, daar gaan we weer; terug naar de chat.

Ondertussen is mijn vertrouwen in wat er op de chat geroepen wordt een beetje weg;

Hier kort me verhaal (voor de 5e keer deze dag) gedaan; Doorverwezen naar de dame die het eerder voor me uitgezocht had;

"Excuus voor de verwarring, foutje in het systeem" - nja oke, kan gebeuren;
even mijn beklag gedaan betreffend het stroeve contact, en dat het als een dagtaak voelt om duidelijkheid te krijgen.

Hierop kreeg ik even een ander gevoel bij deze vriendelijke dame, ik denk dat ik net even een woordje te vervelend werd. Ik werd gelijk aangesproken als meneer, kreeg een excuus over stagiaires e.d. en dat de gemaakte foutjes netjes opgelost waren.

Ik ben het hier nog steeds niet mee eens, als je met leveranciers werkt die niet na een bepaalde tijdstip een bezorging de dag erna kunnen garanderen, dan moet je of die garantie terugtrekken; of dat in het winkelmandje bij dat product aangeven, dat die producten mogelijk nageleverd worden.

Ja, ik ben te woord gestaan; ja ik na 8 en een half uur eindelijk de track en trace codes waar ik mee verder kan, maar het "originele" probleem is er nog steeds, er wordt te laat geleverd.

Voor mij is dit de eerste negatieve ervaring met een webshop; en gezien de vele reviews die ik ondertussen hier gelezen heb, vond ik het de moeite om mijn ervaring even te delen.

Ik zal deze review morgen/overmorgen updaten met betrekking of er ook daadwerkelijk geleverd is na dit hele gedoe.

Het is echt dramatisch om een bestelling via 4 verschillende transporteurs te krijgen.

edit: opgewaardeerd van "Waardeloos" naar "Slecht" ivm. toch nog 1 dag te laat leveren.

Ik ben ten alle tijde vriendelijk geholpen, heb het gevoel dat de dame me probeerde te helpen waar mogelijk.

Voor nu voldoende, morgen/overmorgen wordt dit of waardeloos, of goed!

Tot zover is de ervaring voor mij niet "zo slecht" dat ik hier niet meer zou bestellen, echter als ik iets echt nodig heb wanneer hun belofte leverdatum is, zou ik er nog een keer of 2 over nadenken of die paar euro besparen de moeite is.

Edit:
Mijn wantrouwen bleek toch niet gewaarborgd, gezien ik zojuist bevestiging van de transporteurs dat het vandaag geleverd gaat worden.

Beste Nielsvoorma,

Bedankt voor je review.

Onze excuses dat het proces niet naar wens is verlopen.

Geukkig heb je bericht gekregen dat het product vandaag geleverd zal worden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en een fijn weekend!

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops