AlgemeenTelevisie makkelijk te vinden en bestellen. Levertijd 3 tot 7 werkdagen. Besteld op 3 april. Tussentijds 2x levertijd opgevraagd en deze zou 'binnenkort' binnenkomen.
KlantenserviceOp 22 april later uiteindelijk de opdracht maar geannuleerd. 3 dagen later! (25 mei) kreeg eindelijk bericht dat de opdracht was geannuleerd met de melding:
"Wij zullen de opdracht geven aan de ideal provider waar u ook heeft betaald om het bedrag terug te storten.
Dit is altijd binnen 14 dagen op uw rekening."
Dit is wettelijk gezien de termijn dat de webshop er over mag doen. Ik ga er echter wel vanuit dat het binnen enkele dagen wordt overgemaakt. Volgens mij wil je als winkelier toch je klant niet onnodig op zijn geld wilt laten wachten. Tenzij je diezelfde klant wilt gebruiken om de kosten van je rekening courant laag te houden.
Ik heb op 10 mei (ruim 2 weken later) gevraagd waar mijn geld bleef. De reactie kwam:
"Het bedrag is er al af bij de betaalprovider dus verwacht deze dan ook binnen enkele dagen bij u op de rekening.".
Echter op 14 mei (halverwege de middag) nog niets ontvangen. Ik heb toen aangegeven dat ik verwachtte dat het de volgende dag op mijn rekening zou staan en anders mijn rechtsbijstandsverzekering zou inschakelen.
Dat heeft blijkbaar geholpen wat de dag erna, op en dag na 3 weken later, stond het geld op mijn rekening.
Dit hele process heeft in totaal 6 weken geduurd. Ik kan dan ook niemand aanraden hier iets te bestellen. Ik begrijp dat de webshop afhankelijk is van zijn leveranciers. Ik vind alleen de afwikkeling na een annulering vreselijk lang duren.
Ik zou zeggen, denk goed na voordat je hier besteld! Ik trap er niet meer in.