Plasmavisie

65 inch Qled gekocht bij plasmavisie omdat ze daar bijna 500 euro goedkoper zijn. Via Tweakers viel de winkel meteen op vanwege het enorme prijsverschil.

Na een besteldatum op de site te hebben aangegeven kreeg ik per mail de melding dat de TV de volgende dag al bezorgd zou worden, dit terwijl ik aangaf dat de TV in het weekend bezorgd moest worden.
PostNL de dag er op gebeld om aan te geven dat de TV in het weekend bezorgd moet worden.

Toestel geleverd met postNL, beetje kortaf en asociale bezorgers.
Ze zouden je helpen met installeren, maar ze kwamen enkel de doos binnen zetten en gingen zo snel mogelijk weer weg.

Na 2 dagen kwam ik er achter dat er een streepje door het beeld loopt.
Gemaild, geen reactie.
Gebeld, er zou actie ondernomen worden. Gebeurde niets.
Nogmaals gebeld, en een dag later stond er een jongen voor de deur met een nieuwe TV!
Ik heb hem geholpen met dragen en alles opnieuw geinstaleerd.

Omdat alleen het scherm zelf vervangen is (dus niet de connectbox en afstandsbediening) moest ik even googlen hoe ik mijn afstandsbediening opnieuw pair, dit lukte gelukkig prima.

Communicatie verloopt soms wat stroef, maar uiteindelijk zeer tevreden met de geleverde diensten.
Ik zou hier zeker nog een keer wat kopen.

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops